menusearch
asretafakor.ir

آشنایی با فواید و مضرات چای یاس

header
۱۴۰۰/۱۰/۸ چهارشنبه
(1)
(0)
آشنایی با فواید و مضرات چای یاس
آشنایی با فواید و مضرات چای یاس

فواید چای یاس

همراه با عطر و طعم بی نظیر، چای یاس دارای بسیاری از ویژگی‌‌‌‌های مفید است که به کاهش استرس و مشکلات قلبی عروقی کمک می‌کند و ممکن است سیستم هضم را بهبود بخشد. بیایید نگاهی دقیق به آنها بیندازیم.

 

کاهش وزن باچای یاس 

همه به دنبال این راز هستند که به راحتی و به سرعت وزن خود را کاهش دهند. در حالی که هیچ چیز جادویی برای کاهش وزن وجود ندارد، چای سبز به همراه یاس می‌تواند افزودنی خوبی برای کاهش وزن باشد. مطالعه ای نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی چای سبز به همراه یاس به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می‌کند. این افزایش کارایی متابولیسم باعث می‌شود ورزش شما مؤثر باشد و به بدن شما کمک کند تا مواد مغذی را سریع تر پردازش کند. متابولیسم سریع تر یا کارآمدتر به کاهش وزن کمک می‌کند. با این حال، بررسی سیستماتیک چندین مطالعه به این نتیجه رسید که چای سبز به همراه یاس به تنهایی تأثیر قابل توجهی در کاهش وزن ندارد، اما باید علاوه بر سایر روش‌‌‌‌های کاهش وزن، به عنوان یک عنصر مکمل استفاده شود.

 

خواص آنتی اکسیدانی چای یاس

شاید مورد تمجیدترین چای یاس میزان بالای آنتی اکسیدان در این نوشیدنی ظریف و خوشمزه باشد. مهم ترین آنتی اکسیدان‌‌‌‌های موجود در چای یاس کاتچین ها هستند. چای سبز رایج ترین طعم دهنده پایه برای چای یاس است، اما بسته به نوع چای به عنوان پایه، می‌توان به خواص آنتی اکسیدانی مختلف دسترسی داشت. به عنوان مثال، چای سیاه دارای میزان بالایی از تئافلاوین است در حالی که چای سبز دارای کاتچین بالایی است.آنتی اکسیدان ها در بدن برای شناسایی و از بین بردن عوامل مضر یا رادیکال‌‌‌‌های آزاد که می‌توانند باعث بیماری ها شوند و سیستم ایمنی بدن را به خطر بیندازند، کار می‌کنند. کاتچین ها، همان طور که در بالا ذکر شد، آنتی اکسیدانی هستند که بیشتر مصرف کنندگان چای یاس به دنبال آن هستند، زیرا این مواد در پیشگیری از برخی بیماری‌‌‌‌های جدی در بدن مفید هستند.

 

چای یاسسیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

چای یاس با داشتن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی به محافظت از سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. یک مطالعه حیوانی منتشر شده در مجله علوم زندگی نشان داد که چای یاس با پایه چای سبز منبع غنی از آنتی اکسیدان‌‌‌‌های پلی فنول طبیعی از جمله مواردی مانند اپی کاتچین(EC)، اپی کاتچین گالات و غیره است. سیستم ایمنی اولین خط دفاعی در برابر انواع بیماری ها است، بنابراین تقویت آن می‌تواند به روش‌‌‌‌های بی شماری برای بدن مفید باشد. انواع مختلف سرطان و بیماری ها می‌توانند اثر سرکوب کننده سیستم ایمنی داشته باشند، به این معنی که سیستم ایمنی بدن در کل بدن به خطر بیفتد و بدن را در برابر عوامل بیماری زا که درمان سرطان را پیچیده می‌کنند، آسیب پذیر کند. نوشیدن منظم چای یاس می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به این بیماری‌‌‌‌های مزمن کمک کند.

 

چای یاساز سلامت قلب محافظت می‌کند

برای کسانی که سابقه شخصی یا خانوادگی در زمینه مشکلات قلبی عروقی دارند، چای گل یاس می‌تواند کمک بزرگی در جلوگیری از مشکلات بعدی باشد. یک مطالعه نشان می‌دهد که کاتچین‌‌‌‌های موجود در چای یاسمن یک عامل اصلی در مهار اکسیداسیونLDL  است، این زمانی است که کلسترول "بد" در رگ‌‌‌‌های شما پس از اکسید شدن ملتهب می‌شود. این التهاب رگ ها و عروق می‌تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود. کاتچین‌‌‌‌های موجود در چای مانع این روند اکسیداسیون می‌شوند، بنابراین فشار خون و سطح کلسترول کاهش می‌یابد و می‌توان از تهدید‌‌‌‌های طولانی مدت مانند بیماری‌‌‌‌های قلبی جلوگیری کرد.

 

چای یاسوپیشگیری از سرطان

گزارشی در ژورنال کلینیک تغذیه آمریکا نشان می‌دهد که مصرف چای یاس به طور گسترده ای دارای خواص پیشگیری از سرطان است، زیرا‌ آنها حاوی پلی فنول، مانند اپی گالوکاتکین گالات(EGCG)هستند. پلی فنول ها مانندEGCGخطوط اصلی دفاعی در برابر رادیکال‌‌‌‌های آزاد و سایر مهاجمان مضر یا سرطان زا در بدن هستند. ثابت شده است که چای سبز با یاس خطر ابتلا به سرطان سینه، سرطان ریه و بسیاری از بیماری ها را کاهش می‌دهد.

 

چای یاسدیابت را کنترل می‌کند

در مبارزه با دیابت، چای یاس خود را ابزاری ارزشمند نشان داده است. توانایی متابولیسم گلوکز مکانیسم اساسی است که باعث بیماری دیابت می‌شود. یک مطالعه منتشر شده درBMC Pharmacologyشواهدی را ارائه می‌دهد که بیان می‌کند مصرف چای یاس / چای سبز در موش‌‌‌‌های دیابتی کمک می‌کند تا اثرات منفی دیابت بر پروتئین‌‌‌‌های خاص سرم را برطرف کند، به عنوان تنظیم کننده برای بیماران دیابتی کار می‌کند و به عنوان یک اقدام پیشگیرانه عمل می‌کند.

 

چای یاساسترس را برطرف می‌کند

سیستم بویایی غالباً چیزی است که از آن چشم پوشی می‌کنیم، اما می‌تواند یک حس بسیار قدرتمند باشد. مطالعات نشان داده است که بوی گل یاس می‌تواند برای بهبود خلق و خوی در افراد مورد آزمایش بسیار مفید باشد. در افرادی که تمایل طبیعی به رایحه این گل دارند واکنش پاراسمپاتیک نسبت به بو وجود دارد و بدن‌ آنها مواد شیمیایی آزاد می‌کند که به‌ آنها اجازه می‌دهد به طور طبیعی آرام شوند یا روحیه خود را بهبود ببخشند. با این حال، بوی یاس چیزی است که برخی آن را "طعم اکتسابی" می‌نامند و برخی از مطالعات نشان داده است که افرادی که از این بو لذت نمی‌برند، در صورت قرار گرفتن در معرض شدت زیاد، می‌توانند مضطرب شوند.

 

چای یاساز بروز اختلالات دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند

چای یاس سرشار از ترکیبات پلی فنلی است و کاتچین ها جز اصلی آن هستند. طبق یک مطالعه که در مجله دارویی اروپا منتشر شده است، کاتچین‌‌‌‌های موجود در چای یاس تأثیرات مثبتی در زمینه‌‌‌‌های مختلف سلامتی از جمله دستگاه گوارش دارند.‌ آنها چندین آنتی اکسیدان داخل سلولی را فعال می‌کنند و به خوبی با آنزیم‌‌‌‌های دستگاه گوارش تعامل می‌کنند تا عملکرد روده سالم را تقویت کنند.

 

چای یاسدرد را کاهش می‌دهد

در پزشکی جامع، یکی از تأثیرات مثبت چای یاس این است که به نظر می‌رسد در کاهش ناراحتی مزمن همراه با درد مفاصل و آرتروز کمک می‌کند. خاصیت ضد التهابی برخی از عناصر آلی موجود در چای ممکن است تورم و التهاب جزئی مفاصل شما را با مهار اکسیژن رسانی سلولی ناخواسته کاهش دهد.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر