menusearch
asretafakor.ir

شربت سرفه خانگی پاک کننده بلغم از ریه ها

header
۱۳۹۹/۱۲/۲ شنبه
(0)
(0)
شربت سرفه خانگی پاک کننده بلغم از ریه ها
شربت سرفه خانگی پاک کننده بلغم از ریه ها

سرفه مکانیسمی است که بدن شما برای از بین بردن ذرات، مواد خارجی و همچنین مخاط اضافی که در ریه ها و مجاری هوایی جمع می شود، استفاده می کند. سرفه مستمر می توانند ناراحت کننده و دردناک باشند. این امر به ویژه هنگامی صادق است که گلو را تحریک کرده و مانع خوابیدن می شود.خوشبختانه، انواع مختلفی از روش های درمانی برای کمک به کنترل سرفه و در عین حال مبارزه با ویروس ها و باکتری های ایجاد کننده، در دسترس هستند.

در میان گزینه های مختلف، برخی از دستور العمل های 100٪ طبیعی وجود دارد که از ویژگی های باور نکردنی مواد تشکیل دهنده آن ها برای کاهش مخاط اضافی و پاکسازی سیستم شما بهره می برند. احتمالاً در مورد مفید بودن هویج برای چشم ها، چیزهای زیادی شنیده اید، اما احتمالاً هرگز نشنیده اید که در برابر سرفه های بد نیز مفید است. هویج یک ماده عالی است که در صورت ترکیب با سایر مواد، بلغم را از بین می برد. سوپ هویج مدت ها است که یک درمان محلی برای سرماخوردگی و آنفولانزا است، اما می توانید از این سبزی به عنوان شربت سرفه نیز لذت ببرید. بیشتر شربت های سرفه حاوی رنگ مصنوعی، طعم دهنده مصنوعی و مواد نگهدارنده هستند. این داروی بدون سم به همان فایده و طعم بهتر از هر شربت عمل می کند.

 

چرا هویج؟

هویج غنی از مواد مغذی است، حاوی ویتامین هایA ،  C و K و همچنین مقادیر زیادی پتاسیم است.مدت هاست که متخصصان می دانند ویتامین A با تأثیر بر برخی از زیر گروه های خاص سلول های T و سلول های B و سیتوکینین ها در ایجاد عفونت و حفظ سطوح مخاطی (مانند ریه های شما) نقش دارد. ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدنامی مشهور است. کمی عسل را برای خواص ضد ویروسی و ضد باکتری مخلوط کنید. عسل همچنین گلو را می پوشاند، باعث می شود گلو درد شما کمتر شود و کنترل آن آسان تر شود. افزودن کمی زنجبیل به کاهش التهاب و تسکین درد نیز کمک می کند.

 

طرز تهیه شربت سرفه هویج

- هویج ها را به قطعات کوچک برش داده و در قابلمه کوچکی قرار دهید و آب اضافه کنید تا کاملاً روی آن ها پوشانده شوند.

- آن را روی حرارت متوسط بپزید.

- بعد از جوش آمدن، زنجبیل را اضافه کنید و بجوشانید تا هویج نرم شود.

- از صافی ریز بر روی یک کاسه بزرگ صاف کنید، آب را دور نریزید.

- هویج و زنجبیل را مخلوط کنید تا یکدست شود.

- وقتی آب ولرم شد، عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.

- به هویج های له شده آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود.

- تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر