1- سیر
سیر برای مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی بسیار خوب است. سیر میتواند فشار خون را کاهش داده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. سیر همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که اعتقاد بر این است که به جلوگیری از آلزایمر و زوال عقل کمک میکند. سیر را میتوان برای پخت و پز یا به عنوان یک مکمل غذایی استفاده کرد. سیر خرد شده و له شده بهترین فواید سلامتی را دارد.
2- رزماری
رایحه رزماری میتواند باعث بهبود حافظه، تمرکز، عملکرد و افزایش روحیه افراد شود. همچنین میتواند از پیری مغز جلوگیری کند.برای به دست آوردن خواص مفید آن، از برگ ها میتوان به عنوان یک چاشنی آشپزی استفاده کرد. رزماری همچنین میتواند به یک عطر و روغن تبدیل شود. آنها میتوانند روزانه استفاده شوند.
3- فلفل چیلی
ترکیباتی که فلفل های چیلی دارد یک اثر ضد پیری روی ما دارد. آنها میتوانند به عنوان داروی تسکین دهنده درد برای مشکلاتی مانند سوزش سر دل عمل کنند و اگر بخواهیم وزن خود را کاهش دهیم خوب است زیرا میتوانند چربی سوزی را افزایش دهند. فلفل چیلی را میتوان خرد یا له کرده و تقریباً به هر غذایی اضافه کرد. آنها را میتوان به صورت خام، کبابی و سرخ کرد. شما باید دانه ها را بردارید. همچنین لازم به ذکر است که فلفل چیلی ممکن است برای همه مناسب نباشد، همچنین نباید از آنها به طور مرتب استفاده شود.
4- زنجبیل
زنجبیل هضم را بهبود، نفخ و التهاب را کاهش، درد را تسکین و میتواند سرماخوردگی را برطرف کند. زنجبیل بیماری صبحگاهی را تسکین داده و حالت تهوع را برطرف میکند.زنجبیل را میتوان داخل یک چای داغ یا سوپ اضافه کرد و روزانه میل کنید. زنجبیل تازه را میتوان به بسیاری از چیزهای شیرین نیز اضافه کرد.
5- جعفری
جعفری برای کمک به درمان فشار خون بالا مناسب است. همچنین به لطف ویتامین K آن، جعفری با تقویت آنها به سلامت استخوان ها نیز کمک میکند.جعفری خشک را میتوان برای تقویت طعم سوپ ها، خورش ها و سس های گوجه فرنگی استفاده کرد. جعفری تازه را میتوان به سس سالاد، ماریناد و غذاهای دریایی اضافه کرد.
6- نعناع
نعناع به تسکین سردرد و میگرن کمک میکند. بخار حاصل از چای نعناع نیز ممکن است در مشکلات تنفسی کمک کند، زیرا میتواند گرفتگی بینی را تسکین دهد. از برگ های نعناع خشک یا تازهمی توان در چای استفاده کرد و یا برای افزودن طعم به غذاها اضافه کرد. همچنین میتواند به عنوان روغن مورد استفاده قرار گیرد.
7- دارچین
دارچین میتواند به مبارزه با عفونت های بدن و ترمیم آسیب های بافتی کمک کند. همچنین ضد التهاب است و میتواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. دارچین ممکن است به مبارزه با عفونت های باکتریایی نیز کمک کند و حتی شما را از سرطان محافظت میکند.چوب آن را میتوان به چای و قهوه اضافه کرد و پودر آن را میتوان در دسر، جو دوسر، اسموتی و پنکیک قرار داد. روزانه قابل خوردن است.
8- بابونه
چای بابونه میتواند باعث شود خانم ها اضطراب کمتری داشته باشند. این چای همچنین قند خون را در بدن پایین آورده و به درمان دیابت کمک میکند.به غیر از چای بابونه، این گیاه را میتوان به جو دوسر یا غلات اضافه کرد. شکوفه ها و برگ های تازه بابونه نیز میتوانند به سالادها اضافه شوند.
9- پیازچه
پیازچه حاوی کولین است که یک ماده مغذی است که به خواب کمک میکند. همچنین حاوی فولات است و در تولید سروتونین تداخل دارد، که میتواند به کاهش افسردگی و تقویت روحیه افراد کمک کند. پیازها را باید با یک چاقوی تیز خرد کرد تا به گیاه آسیب نرساند. از آنها میتوان در سالاد سبزیجات، تخم مرغ و پنیر به عنوان چاشنی سوپ ها یا سالادها استفاده کرد.
10- اسطوخودوس
روغن اسطوخودوس میتواند به بهبود زخم ها و نیش حشرات کمک کند. اسطوخودوس به اضطراب، بی خوابی و افسردگی کمک میکند. روغن ساخته شده با این گیاه همچنین میتواند با عفونت های ضد قارچ مبارزه کند. اسطوخودوس بیشتر در روغن ها استفاده میشود و شما میتوانید یک یا دو بار در روز از آن به عنوان مرطوب کننده استفاده کنید. همچنین میتوانید آن را با روغن نارگیل، روغن تامانو یا روغن نعناع مخلوط کنید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |