به گزارش پایگاه خبری عصر تفکر مواد غذایی این فصل سرشار از رنگ هستند، بنابراین بیشتر به دنبال رنگ های قرمز تیره مانند انار یا نارنجی روشن مانند کدوحلوایی بگردید. برای آشنایی با 13 ماده ی غذایی مورد علاقه ی متخصصین تغذیه در این فصل، ادامه ی متن را بخوانید.
کدو تنبل
کدوهای نارنجی رنگ این فصل علاوه بر طعم شیرینی که باعث میشود نیازتان به مصرف شیرینی های مصنوعی کمتر شود، فیبر زیادی نیز دارند که به ایجاد احساس سیری بیشتر کمک میکند و این دو خصوصیت، از آن یک ماده ی غذایی مناسب برای کنترل وزن میسازد. این ابرغذای پاییزی همچنین منبع خوبی از دو آنتیاکسیدان به نام لوتئین و زآگزانتین است که اثرات مثبت آن ها بر روی سلامت چشم ها به خوبی شناخته شده است.
کلم بروکلی
کلم بروکلی چه به صورت تفت داده شده مصرف شود، چه به صورت بخارپز یا تازه، یک سبزی خوشمزه با مزایای فوق العاده برای سلامتی است. کلم بروکلی منبع بسیار خوبی از ویتامین هایK ،C ،E ، فولات، پتاسیم، کلسیم و فیبر است. این سبزی دارای خواص فوق العاده ای برای هضم غذا و سلامت قلب و عروق است و خواص ضد التهابی قابل توجهی دارد. یکی از خوردنی های خوشمزه در شب های بلند پاییزی ترکیبی از بروکلی و سیر و لیموی تازه است که هم سیرتان میکند و هم به پیشگیری از بیماری های پاییزی کمکتان میکند.
گل کلم
مصرف گل کلم ممکن است در نگاه اول خیلی راحت به نظر نرسد اما این ابرغذای پاییزی با خواص فوق العاده ای که دارد ارزش این را دارد که تنها با چند ترفند ساده تبدیل به یک ماده ی غذایی که راحت تر میتوان از آن استفاده کرد، شود. این سبزی سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB، آنتیاکسیدان ها و کولین است. گل کلم میتواند به کاهش وزن کمک کند، از بدن در برابر سرطان ها محافظت کند و باعث بهبود یادگیری و تقویت حافظه شود.
زغال اخته
این میوه ی ترش مزه به دلیل داشتن خواص پیشگیری کننده از عفونت ادراری شناخته شده است؛ اما فواید آن شامل کل بدن شما می شود. تحقیقات نشان داده اند زغال اخته ی خشک با تغییر میکروبیوتای روده به بهبود سلامت آن کمک می کند و همچنین مصرف آن موجب تنظیم قند خون در بیماران دیابتی نوع 2 میشود. علاوه بر این، زغال اخته به عنوان منبع خوبی از ویتامین C، میتواند از سلامت دهان و دندان و همچنین عملکرد سیستم ایمنی بدن حمایت کند.
چغندر
چغندر میتواند علاوه بر این که رنگی جذاب و شادابی را به سالادها و غذاهای پاییزه تان هدیه دهد باعث تقویت مغزتان هم بشود. چغندر مقدار زیادی فولات و پتاسیم دارد. از فواید آن در این فصل زیبا نهایت استفاده را ببرید. می توانید از آن برای پخت کیک ها و تهیه ی اسموتی ها نیز استفاده کنید.
سیب زمینی شیرین
سیبزمینی شیرین نیز یکی دیگر از خوراکی های شگفت انگیز فصل پاییز است که به دلیل غنی بودن از ویتامین Aبرای سلامت چشم ها و به دلیل غنی بودن از فیبر برای سلامت روده ها فوق العاده است. اگر در جایی زندگی می کنید که به آن دسترسی دارید در این فصل رنگارنگ تا میتوانید از فوایدش بهره مند شوید. میتوانید آن را جایگزین نان صبحانه تان کنید و روز خوبی را آغاز کنید.
گردو
گردو علاوه بر مزایای شناخته شده ی آن برای سلامت قلب و عروق برای دیگر بیماری ها و شرایط سلامتی مانند دیابت، عملکرد شناختی، سلامت روان، سرطان، کنترل وزن، سلامت روده، سلامت جنسی و تولید مثل نیز مورد بررسی قرار گرفته است. حتی یک مطالعه ای که اخیراً انجام شد نشان داد زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند یعنی گردو هم جایگاه خاصی در برنامه ی غذایی شان داشت، با کاهش خطر ابتلا به دیابت حاملگی و افزایش وزن در دوران بارداری روبرو شدند. این مغزهای خوراکی مغذی را می توانید هم به تنهایی به عنوان میان وعده و هم به صورت ترکیب با دیگر مواد غذایی مانند پنیر یا درون غذاها مثل فسنجان و کیک ها و.... مصرف کنید. این ابرغذای پاییزی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین و فیبر هستند.
سیب
مصرف یک سیب در روز بیماری های مزمن را دور می کند. در مورد خواص آن زیاد شنیده ایم فقط برای یادآوری ذکر میکنیم که آن را همیشه همراه داشته باشید. انتخاب سیب یک انتخاب عالی برای وقت هایی است که ورزش میکنید یا با دوستان و خانواده تان به تفریح میروید. برای تهیه یک میان وعده آسان و کم کالری روی برش های سیب کمی دارچین بپاشید و میل کنید.
جوانه بروکسل
هر واحد جوانه بروکسل حدود3.8 گرم پروتئین دارد، که این مقدار برای یک سبزی مقدار زیای است. این جوانه ها همچنین حاوی 147 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین Kهستند که باعث تقویت و سلامت استخوان ها میشوند.برای داشتن یک میان وعده ی خوشمزه و ترد، آن ها را با کمی روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک در فر برشته کنید.
انواع عدس
عدس ها حبوبات کوچکی هستند که فواید بزرگی را در خود جای داده اند. آن ها سرشار از فیبر، پروتئین و فولات هستند و به سلامت قلب کمک می کنند. عدس ها را میتوانید جایگزین غذاهای گوشتی کنید. این دانه های مغذی به دلیل داشتن پروتئین و فیبر به پر کردن معده و احساس سیری کمک میکنند.
انار
انار یکی از بهترین میوه های پاییزی است که اگر تا به حال جایی در برنامه ی غذایی تان نداشته، باید تجدید نظری روی آن داشته باشید. انار سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامینCاست که برای داشتن یک سیستم ایمنی سالم، به آن نیازمندید. مصرف این میوه ی پاییزی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان، فشارخون بالا و دیگر بیماری های مزمن را کاهش میدهد.
لوبیاها
لوبیاها باعث میشوند تا احساس سیری بیشتری کنید و بدین ترتیب به حفظ وزن سالم و کنترل قند خون در شما کمک میکنند. تحقیقات نشان داده است افرادی که عادت به مصرف لوبیاها دارند به احتمال کمتری دچار چاقی میشوند، طول عمر بیشتری دارند و خطر ابتلا به سرطان و دیابت نوع 2 در آن ها کمتر است. مخلوط کردن انواع آن ها با پلو و یا استفاده از آن ها در سوپ ها و آش ها بهترین روش استفاده از لوبیاهاست.
کدو حلوایی
کدو حلوایی از آن دسته مواد غذایی است که با طعم و رنگ دلپذیرش، سوپ ها، سس ها و غذاهای خوش طعمی را برایمان به ارمغان میآورد که باعث دلپذیرتر شدن فصل پاییز میشود. کدو حلوایی بسیار متنوع است و مملو از کاروتنوئیدها؛ آنتی اکسیدان هایی که از سلامت چشم و پوست محافظت میکنند و میتوانند به پیشگیری از برخی سرطان ها کمک کنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |