به گزارش پایگاه خبری عصر تفکر، اگر سرمای زمستان به بدن شما غلبه کرده است، مجبور نیستید برای خلاص شدن تا گرمای تابستان منتظر بمانید! گیاهان دارویی و ادویه جات رایجی که در کابینت موجودند می توانند به شما کمک کنند، همانطور که می توانند کیفیت و کمیت عمر شما را افزایش دهند.
هل
هل، ادویه ای است که طعمی دلچسب به چای میبخشد. هل سرشار از روغن های اساسیست که به هضم غذا کمک میکند، باروری را افزایش میدهد و قند خون را متعادل میسازد. در آسیا، هل از لحاظ پزشکی برای افزایش گردش خون و افزایش انرژی، بسیار ارزشمند است. همچنین هل، به بهبود آسم و برونشیت کمک میکند و حتی ممکن است بد خلقی را کاهش دهد.
زنجبیل
هزاران سال است مردم چین، از زنجبیل که یک ضد التهاب طبیعی است، برای تسکین درد استفاده می کنند. زنجبیل به کاهش حالت تهوع، آرتروز، سردرد، دردهای قاعدگی، دردهای عضلانی و همه این ها کمک می کند. همچنین می تواند به افزایش گردش خون کمک کند. زنجبیل علاوه بر اینکه یک مکمل عالی برای سبزیجات، سس و شیرینی جات است، یک جوشانده خوش طعم نیز هست.
دارچین
این ادویه گرم و خوش طعم برای درمان انواع بیماری ها از قبیل ضعف، عفونت های احتمالی، التهاب معده، پوسیدگی دندان و درد مفاصل به کار گرفته میشود. دارچین خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد و قند خون را پایین میآورد. همچنین دارچین به افرادی که طبع سردی دارند و به کندی گردش خون مبتلا هستند، کمک می کند تا سرحال شوند. روی بیسکوییت صبحانه، ماست و چای خود بپاشانید.
زردچوبه
این ادویه ی خوش طعم و نارنجی اغلب در خوراک کاری پیدا میشود، خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. علاوه بر این، گردش خون را در بدن افزایش میدهد که این امر سبب میشود درون بدن خود احساس گرمی کنید. زردچوبه، دارای ماده ای شیمیایی به نام کورکومین است که موجب از بین رفتن انسداد و در نتیجه کاهش کلسترول، کارکرد بهینه انسولین و محافظت از مغز میشود.
خاصیت ضدالتهابی آن کمک میکند تا درد مفاصل تسکین یابد، به خصوص در هوای سرد که بسیار ضروری است. شیر (بادام یا سویا شیر) را گرم کنید و یک قاشق چای خوری در آن زردچوبه بریزید.
فلفل قرمز
فلفل قرمز همه را سر حال می کند! به خاطر کاپساسینی که در آن وجود دارد، درد مفاصل را تسکین میدهد، التهاب را از بین میبرد و همچنین تصور میشود که سبب کاهش دردهای آرتروزی، پسوریازیس و سردردهای خوشه ای می شود.
زردچوبه سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و به قلب نیز، کمک می کند. میزان کلسترول بد را پایین میآورد، فشار خون را به حالت طبیعی باز می گرداند و انسداد شریان ها را از بین میبرد.
سیر
این منبع افزایش دهنده ایمنی نه تنها سرحالتان می کند، بلکه شما را از سرماخوردگی و آنفولانزا مصون میدارد. در گذشته، سیر برای تنظیم میزان قند خون و جلوگیری از بیماری های مربوط به دیابت استفاده می شد. علاوه برآن، برای کاهش فشار خون و افزایش میزان کلسترول خوب، به کار می رفت. طبق نظریه ی شورای تحقیقات سلامت و پزشکی همگانی، مصرف روزانه ی نصف یا یک حبه سیر قریب به ده درصد کلسترول را کاهش می دهد. ممکن است دهان شما بوی بدی بگیرد، اما برای قلب شما مفید است.
به خاطر داشته باشید، خاصیت های این گیاهان که باعث گرمی طبع شما میشوند، ممکن است در درمان های دیگری که دریافت میکنید اختلال ایجاد کنند، پس قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. به دلیل خاصیت رقیق کنندگی خون، افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند و همچنین کسانی که داروی رقیق کننده خون مصرف می کنند باید احتیاط بیشتری کنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |