menusearch
asretafakor.ir

خواص و مضرات گیاه دارویی آویشن

۱۳۹۹/۲/۱۷ چهارشنبه
(0)
(0)
خواص و مضرات گیاه دارویی آویشن
خواص و مضرات گیاه دارویی آویشن

خواص آویشن

آویشن جلوی تعریق زیاد پاها را می‌گیرد

آویشن یک دئودورانت یا بو گیر طبیعی و فوق العاده مؤثر محسوب می‌شود.

50 گرم آویشن خشک را در دو لیتر آب ریخته و بجوشانید. سپس در ظرف را بگذارید و شعله را خاموش کنید. اجازه دهید محلول به مدت 15 تا 20 دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کنید و داخل تشت یا وان حمام بریزید. به مدت 10 دقیقه پاهایتان را در این محلول قرار دهید.

 

آویشن برای متوقف کردن سرفه

روغن آویشن که از برگ های آن به دست می‌آید اغلب به عنوان یک درمان طبیعی سرفه استفاده می‌شود. در یک مطالعه ترکیبی از برگ های آویشن و پیچک به کاهش سرفه و سایر علائم برونشیت حاد کمک کرده است.

 

آویشن و نفخ معده

آویشن حاوی ترکیبات تلخ مزه ای است که می‌تواند به هضم غذا کمک کند. اگر دچار نفخ، سنگینی، گرفتگی عضلات معده و هر نوع مشکل مربوط به دستگاه گوارش هستید بعد از غذا از آویشن استفاده کنید.

مقداری برگ خشک آویشن را در یک فنجان بریزید و با آب جوش پُر کنید. در فنجان را ببندید و اجازه دهید که به مدت 5 تا 10 دقیقه دم بکشد. بعد از دو وعده ی اصلی، یک فنجان از این جوشانده میل کنید. این دوره ی درمانی را بیش از 3 هفته ادامه ندهید.

 

آویشن و تقویت سیستم ایمنی بدن

دریافت همه ویتامین هایی که بدن شما هر روز به آن نیاز دارد می‌تواند چالش برانگیز باشد. خوشبختانه، آویشن سرشار از ویتامین C است و همچنین منبع خوبی برای ویتامین A است. اگر احساس سرما خوردگی کردید، آویشن می‌تواند به شما در بازگشت به سلامتی شما کمک کند.یکی دیگر از مزایای سلامتی آویشن: منبع خوبی از مس، فیبر، آهن و منگنز است.

 

آویشن سلامت قلب را ارتقاء می‌بخشد

فشار خون و کلسترول هر دو در سلامت قلب نقش بسزایی دارند. آویشن حاوی مواد مغذی است که از فشار خون طبیعی و سطح کلسترول پشتیبانی می‌کند.

 

آویشن و درمان آفت و بوی بد دهان

آویشن یک گیاه ضد عفونی کننده و التیام بخش است. برای همین می‌توان از آن برای درمان آفت ها و التهاب لثه و همچنین برای پایان دادن به کابوس بوی بد دهان استفاده کرد. یک لیوان آب را بجوشانید و سپس یک قاشق چای خوری آویشن را در آن ریخته و به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کنید و روزانه چند بار غرغره کنید.

 

آویشن آنتی اکسیدان قدرتمند

آویشن منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها مانند آپیژنین، لوتولین، ساپونین ها و تانن ها است. این ترکیبات آنتی اکسیدانی قبل از ایجاد آسیب و استرس اکسیداتیو به خنثی کردن رادیکال های آزاد کمک می‌کنند. آویشن و آهن اغلب برای حفظ تعادل بهتر و کاهش احتمال بروز استرس اکسیداتیو در کنار هم جمع می‌شوند.

 

آویشن برای مقابله با برونشیت، آنژین، سینوزیت و گریپ

آویشن برای مقابله باعفونت های مجاری تنفسی فوق العاده است. این گیاه شگفت انگیز باعث تعریق بیشتر می‌شود و همین امر تب را کاهش می‌دهد. آویشن با سرماخوردگی مقابله کرده و ضد اسپاسم است برای همین سرفه را از بین می‌برد.

برای مقابله با سرفه یک مشت آویشن تازه یا خشک را در یک لیتر آب ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و با عسل شیرین کنید. هر دو ساعت یک بار یک فنجان از این جوشانده میل کنید. توجه داشته باشید که این دوره ی درمانی را نباید بیش از 3 هفته دنبال کنید.

 

عوارض جانبی آویشن

آویشن در مواردی که به مقدار عادی در مواد غذایی مصرف می‌شود، بسیار ایمن است. آویشن احتمالاً ایمن است که برای مدت زمانی کوتاه از طریق خوراکی مصرف می‌شود. در برخی افراد، این امر می‌تواند باعث ناراحتی دستگاه گوارش، سردرد یا سرگیجه شود.

 

اقدامات احتیاطی و هشدارهای ویژه

کودکان: آویشن به احتمال زیاد در زمانی که توسط کودکان در مقادیر طبیعی مصرف می‌شود ایمن است. آویشن احتمالاً ایمن است که برای مدت زمان کوتاهی به عنوان دارو مصرف می‌شود. اطلاعات کافی در دست نیست که بدانید روغن آویشن برای کودکان در هنگام استفاده بر روی پوست یا از طریق دهان از‌ آنها بی خطر است یا خیر.

 بارداری و شیردهی: آویشن به احتمال زیاد برای زنان باردار و شیرده هنگام مصرف در مقادیر طبیعی مواد غذایی است ایمن است. اما مشخص نیست که آیا استفاده از آویشن در مقادیر بیشتر ایمن است یا خیر.

حساسیت به گیاه پونه کوهی و گیاهان مشابه: افرادی که به پونه کوهی یا سایر گونه های آن حساسیت دارند ممکن است به آویشن نیز حساسیت داشته باشند.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر