به گزارش پایگاه خبری عصر تفکر بر حسب تحقیقات مشخص شده یکی از عوامل بروز نقرس در افراد مبتلا به این بیماری، عدم عادت به نوشیدن آب یا به بیان بهتر، مصرف کم مایعات در طول روز است. به کلیه برای کارکرد بهتر باید آب به مقدار کافی برسد و وقتی که این میزان کم باشد علاوه بر بروز اختلالات متعدد کلیوی، زمینه ابتلا به نقرس هم تشدید میشود.
استفاده از گیلاس به دلیل خواص و اثراتی که در کاهش میزان اسید اوریک دارد نیز یکی از توصیه های پرکاربرد به منظور پیشگیری و همچنین بهبود نقرس است. قهوه نیز از جمله مواد غذایی دارای خاصیت کاهنده اسید اوریک به شمار میرود که میتواند در درمان و به ویژه پیشگیری از ابتلا به نقرس سودمند باشد.
مصرف منظم روزانه (به مقدار کم) آب سبزیجات و صیفی هایی همچون چغندر، هویج و خیار هم تا حدی برای افراد مبتلا به نقرس مفید است و به پیشگیری از ورود آن به فاز حاد کمک می کند اما حتما باید توجه داشت تمام آن مواد غذایی که گفته میشود برای بیماران دچار نقرس مفید محسوب میشود در واقع وقتی مفید است که در حد بسیار کم و متعادل استفاده شود.
بیماران مبتلا به نقرس علاوه بر این ها باید از خوردن برخی مواد غذایی که در آنها پورین وجود دارد، بپرهیزند. به عنوان مثال، انواع ماهی (به ویژه شاه ماهی، ساردین، سالمون و قزل آلا)، نان های شیرین، قند، آبنبات، دل و جگر، نخود، لوبیا، انواع گوشت، گل کلم، اسفناج و قارچ های خوراکی از جمله این مواد به شمار میرود.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |