menusearch
asretafakor.ir

روزه داران مصرف دمنوش ها را فراموش نکنند!

۱۳۹۹/۲/۶ شنبه
(0)
(0)
روزه داران مصرف دمنوش ها را فراموش نکنند!
روزه داران مصرف دمنوش ها را فراموش نکنند!

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه در این زمینه تحقیقات بسیار خوبی انجام شده است، ادامه داد: جهت رفع عطش و تشنگی می‌توان تخم شربتی و خاکشیر را به نسبت مساوی مخلوط کرده و دو ساعت مانده به افطار در آب گرم خیسانده و مقداری آب لیموی طبیعی و گلاب به آن اضافه کنیم.

پویان با بیان اینکه می‌توان این نوشیدنی را با عسل شیرین کرد، افزود: البته افرادی که قند خون دارند این نوشیدنی را بدون شیرین کردن مصرف کنند.

 

دم نوش هایی برای رفع غلظت خون و کاهش سردرد

وی بیان کرد: برای رفع کم آبی و غلظت خون دانه خار مریم، دانه اسفرزه، مقداری گشنیز و تباشیر قلم را با هم مخلوط و به صورت چای یا دمنوش تهیه کرده و بعد از خوردن سحری مصرف شود.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: بهتر است در تهیه دمنوش ها گل و برگ به صورت دم کرده و یا به صورت دمنوش مانند چای مصرف کنیم.

پویان گفت: پوست گیاه و اندام هایی از آن که سفت هستند ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده و بعد از ۲۰ دقیقه صاف شود. وی بیان کرد: ساقه و ریشه گیاهان را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌جوشانیم و بعد از ۲۰ دقیقه آن را صاف کرده و مصرف می‌کنیم.

همچنین مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: روزه داران می‌توانند از مخلوط ختمی خبازی و گل بنفشه برای خشکی دهان و از اسطوخودوس، بابونه شیرازی، گل گاو زبان و سنبل الطیب برای رفع سردرد در ماه مبارک رمضان استفاده کنند.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر