مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه در این زمینه تحقیقات بسیار خوبی انجام شده است، ادامه داد: جهت رفع عطش و تشنگی میتوان تخم شربتی و خاکشیر را به نسبت مساوی مخلوط کرده و دو ساعت مانده به افطار در آب گرم خیسانده و مقداری آب لیموی طبیعی و گلاب به آن اضافه کنیم.
پویان با بیان اینکه میتوان این نوشیدنی را با عسل شیرین کرد، افزود: البته افرادی که قند خون دارند این نوشیدنی را بدون شیرین کردن مصرف کنند.
دم نوش هایی برای رفع غلظت خون و کاهش سردرد
وی بیان کرد: برای رفع کم آبی و غلظت خون دانه خار مریم، دانه اسفرزه، مقداری گشنیز و تباشیر قلم را با هم مخلوط و به صورت چای یا دمنوش تهیه کرده و بعد از خوردن سحری مصرف شود.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: بهتر است در تهیه دمنوش ها گل و برگ به صورت دم کرده و یا به صورت دمنوش مانند چای مصرف کنیم.
پویان گفت: پوست گیاه و اندام هایی از آن که سفت هستند ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده و بعد از ۲۰ دقیقه صاف شود. وی بیان کرد: ساقه و ریشه گیاهان را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میجوشانیم و بعد از ۲۰ دقیقه آن را صاف کرده و مصرف میکنیم.
همچنین مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: روزه داران میتوانند از مخلوط ختمی خبازی و گل بنفشه برای خشکی دهان و از اسطوخودوس، بابونه شیرازی، گل گاو زبان و سنبل الطیب برای رفع سردرد در ماه مبارک رمضان استفاده کنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |