سرفه مکانیسمی است که بدن شما برای از بین بردن ذرات، مواد خارجی و همچنین مخاط اضافی که در ریه ها و مجاری هوایی جمع میشود، استفاده میکند. سرفه مستمر میتوانند ناراحت کننده و دردناک باشند. این امر به ویژه هنگامی صادق است که گلو را تحریک کرده و مانع خوابیدن میشود.خوشبختانه، انواع مختلفی از روش های درمانی برای کمک به کنترل سرفه و در عین حال مبارزه با ویروس ها و باکتری های ایجاد کننده، در دسترس هستند.
در میان گزینه های مختلف، برخی از دستور العمل های 100٪ طبیعی وجود دارد که از ویژگی های باور نکردنی مواد تشکیل دهنده آنها برای کاهش مخاط اضافی و پاکسازی سیستم شما بهره میبرند. احتمالاً در مورد مفید بودن هویج برای چشم ها، چیزهای زیادی شنیده اید، اما احتمالاً هرگز نشنیده اید که در برابر سرفه های بد نیز مفید است. هویج یک ماده عالی است که در صورت ترکیب با سایر مواد، بلغم را از بین میبرد. سوپ هویج مدت ها است که یک درمان محلی برای سرماخوردگی و آنفولانزا است، اما میتوانید از این سبزی به عنوان شربت سرفه نیز لذت ببرید. بیشتر شربت های سرفه حاوی رنگ مصنوعی، طعم دهنده مصنوعی و مواد نگهدارنده هستند. این داروی بدون سم به همان فایده و طعم بهتر از هر شربت عمل میکند.
چرا هویج؟
هویج غنی از مواد مغذی است، حاوی ویتامین هایA ، C و K و همچنین مقادیر زیادی پتاسیم است.مدت هاست که متخصصان میدانند ویتامین A با تأثیر بر برخی از زیر گروه های خاص سلول های T و سلول های B و سیتوکینین ها در ایجاد عفونت و حفظ سطوح مخاطی (مانند ریه های شما) نقش دارد. ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدنامی مشهور است. کمی عسل را برای خواص ضد ویروسی و ضد باکتری مخلوط کنید. عسل همچنین گلو را میپوشاند، باعث میشود گلو درد شما کمتر شود و کنترل آن آسان تر شود. افزودن کمی زنجبیل به کاهش التهاب و تسکین درد نیز کمک میکند.
• طرز تهیه شربت سرفه هویج
- هویج ها را به قطعات کوچک برش داده و در قابلمه کوچکی قرار دهید و آب اضافه کنید تا کاملاً روی آنها پوشانده شوند.
- آن را روی حرارت متوسط بپزید.
- بعد از جوش آمدن، زنجبیل را اضافه کنید و بجوشانید تا هویج نرم شود.
- از صافی ریز بر روی یک کاسه بزرگ صاف کنید، آب را دور نریزید.
- هویج و زنجبیل را مخلوط کنید تا یکدست شود.
- وقتی آب ولرم شد، عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
- به هویج های له شده آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود.
- تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |