به گزارش پایگاه خبری عصر تفکر به نقل از گروه بهداشت و درمان؛ "کنگر کوهی"یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار میگیرد دارای خواص متعددی است؛ این گیاه یک آنتی اکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامینC ،A، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم و ویتامین های گروهBاست.
این پایگاه خبری به نقل از وزارت بهداشت و درمان ادامه داد: در طب سنتی از کنگر به عنوان یک ملین و مسهل گیاهی معتدل برای درمان افرادی که دچار یبوست خفیف هستند یاد میشود چرا که کنگر حاوی انواعی از پروبیوتیک ها است که به رشد باکتری های مفید روده کمک کرده و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود بنابراین تهیه خورش یا آش کنگر تأثیر مفیدی روی سیستم گوارش افراد دارد.
مصرف کنگر به همراه ماست باعث درمان بی خوابی بوده و به بهبود کیفیت خواب کمک میکند و خوردنآن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه می شود. کنگر مقوی کبد بوده و از کبد در برابر خطرات و سموم مواد شیمیایی محافظت می کند، مسهل صفرا و مجاری صفراوی است و در درمان یرقان (زردی) مفید است.
این گیاه مفید حاوی ترکیباتی است که باعث کاهش قند و کلسترول خون شده و در درمان دیابت و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید است.
گفتنی است، مصرف کنگر در بیماران دچار التهاب و سنگ کیسه صفرا توصیه نمی شود چرا که با افزایش انقباض کیسه صفرا منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه صفرا می شود؛ بانوان باردار و شیرده بهتر است از مصرف آن خودداری کنند زیرا بر کیفیت و میزان شیر مادر تأثیر می گذارد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |