به گزارش پایگاه خبری عصر تفکر، به باور بسیاری از مردم، مصرف کندر موجب افزایش حافظه و تقویت ضریب هوشی افراد میشود. بیشتر در کوهستان ها و بویژه در نواحی عمان و یمن میروید و در تابستان صمغ آن را از درختی به نام Olibanum می گیرند.
انواع کندر
از میان انواع کندر، نوعی که گرد و رنگ آن سرخ است را کندر ذَکَر گویند و آنچه را که سفید و سست است، اُنثی مینامند. اگر کندر تازه را در کیسه کرده و با حرکت مدور پوسته پوسته کنند آن را «قشار کندر» میگویند و آن چیزی که غیر از پوسته باشد را «دقاق کندر».
چنانچه در منابع طبی آمده، خواص کندر تا بیست سال باقی میماند و بهترین آن، کندر نرم تازه و خالص است که ظاهر سفید دارد و به راحتی شکسته نمیشود و وقتی آن را میشکنیم داخل آن حالت چسبنده داشته و زرد طلایی باشد.
کندر و بیش فعالیکودک
باوری وجود دارد که مصرف صمغ توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریب هوشی جنین و کودک آینده آنها میشود. این نکته صحیح است اما مادران باردار باید مراقب باشند که مصرف کندر بیش از ۳ ماه موجب بیش فعالی کودک آنها شده و این مسئله در آینده آنها را با مشکلات متعددی رو به رو میکند. بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند که برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد خوردن یک ماه کندر کفایت میکند و این یک ماه باید بعد از ۴ ماهگی جنین صورت گیرد.
نظر متخصص طب سنتی راجع به مصرف کندر در بارداری
بعضی از مادران زمانی که باردار هستند، به ما میگویند که شنیده ایم مصرف کندر یا رازیانه، باعث بالا رفتن هوش بچه میشود. اما مصرف اقلام ذکر شده برای جنین در حال رشد مفید نیست و ممکن است سبب بروز بیش فعالی در آنها شود و حتی مطالعات جدیدی که در این زمینه انجام شده است نیز این مساله را تایید میکند. اگر مادران باردار میخواهند بچه ای خوش اخلاق، آرام و با بهره هوشی بالا داشته باشند ما توصیه میکنیم از میوه «به» برای این منظور استفاده کنند که علاوه بر نکاتی که گفتم مقوی قلب نیز است و هیچ عارضه جانبی دیگری نه برای مادر و نه برای جنین در پی ندارد و اینکه صرف اینکه دیگران چه گفته اند و مصرف چه ماده ای باعث باهوش شدن بچه میشود به حرف آنها تکیه نکنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |