menusearch
asretafakor.ir

گیاهان دارویی برای کاهش اشتها

۱۳۹۸/۸/۲۰ دوشنبه
(0)
(0)
گیاهان دارویی برای کاهش اشتها
گیاهان دارویی برای کاهش اشتها

چای یربا ماته

چای یربا ماته به صورت گسترده در آمریکای جنوبی مصرف می‌شود. این نوشیدنی حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی است که عملکرد ذهنی، گوارش و سطوح انرژی را بهبود می‌بخشند و اشتها را کنترل می‌کنند. نتایج یک مطالعه که روی حیوانات صورت گرفت نشان داد که چای ماته احساس پری را تقویت می‌کند، که در نتیجه آن مصرف غذا کاهش می‌یابد.

 

عصاره چای سبز

چای سبز یکی از سالم‌ ترین نوشیدنی های جهان است و شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند می‌تواند اشتها را نیز سرکوب کند. مطالعه ای که طی یک بازه زمانی 12هفته ای انجام شد، نشان داد که مصرف 857 میلی گرم عصاره چای سبز در روز می‌تواند سطوح گرلین (هورمون گرسنگی) را کاهش دهد. باید به این نکته نیز اشاره داشت که مصرف بیش از اندازه چای سبز می‌تواند موجب سردرد، یبوست، و دیگر اثرات منفی شود. اما اگر روزانه چهار تا شش فنجان چای سبز می‌نوشید، جای نگرانی وجود ندارد.

 

زعفران

زعفران یک ادویه نارنجی رنگ است که از گلی به نام Crocus Sativus تهیه می‌شود. زعفران از گذشته های دور برای مقاصد پزشکی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پژوهش ها نشان داده اند که عصاره زعفران می‌تواند مصرف تنقلات و میان وعده ها را کاهش دهد و خلق و خو را بهبود ببخشد. همچنین، این مساله ثابت شده است که زعفران توانایی مبارزه با افسردگی و غذا خوردن های احساسی را دارد.

 

روغن اسانسی گریپ فروت

آیا می‌دانستید که گریپ فروت یک ماده غذایی چربی سوز محسوب می‌شود؟ گریپ فروت حاوی ترکیباتی است که سوخت و ساز را بهبود می‌بخشند و اشتها را تنظیم می‌کنند. پژوهش ها نشان داده اند که روغن اسانسی گریپ فروت می‌تواند به سرکوب اشتها و کاهش وزن کمک کند. رایحه روغن اسانسی گریپ فروت می‌تواند هوس های غذایی را کاهش دهد و احساس پری را تقویت کند. شما می‌توانید به مدت حداقل 15 دقیقه در هفته خود را در معرض این رایحه قرار دهید.

 

کپسایسین

کپسایسین ترکیبی است که در فلفل های چیلی یافت می‌شود. این ترکیب به واسطه ویژگی های تسکین دهنده درد خود شناخته شده است. اما کپسایسین می‌تواند به کاهش وزن و مدیریت دیابت نیز کمک کند. نتایج مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که ترکیب کپسایسین و چای سبز می‌تواند گرسنگی را سرکوب کند و احساس سیری را افزایش دهد. در پایان، باید به این نکته اشاره داشت که برخی از این گیاهان دارویی می‌توانند دارای اثرات جانبی منفی، به ویژه برای زنان باردار و مادرانی که به نوزاد خود شیر می‌دهند، باشند. بر همین اساس، پیش از استفاده از‌ آنها با پزشک خود مشورت کنید.

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر