اسفناج ملین و ضد یبوست است و کسانی هم که از چاقی رنج میبرند، میتوانند برای لاغر شدن و کم کردن وزن از آن استفاده کنند. طب سنتی برای رفع سرفه های خشک، برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست کنده و روغن بادام توصیه میکند؛ همچنین آش اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.
خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند و به ویژه در پیشگیری از سرطان های روده بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم موثر است. این گیاه خوش طعم که با آن میتوان انواع غذاها را پخت، بهترین دارو برای کسانی است که به کم خونی مبتلا هستند. اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تمیز می کند و ترشحات لوزالمعده را افزایش میدهد. این گیاه در تقویت اعصاب، رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا معجزه میکند.
زیان ها
اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل، سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست. در ضمن کسانی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم مانند زنجبیل و هل میل کنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |