عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران از ثبت اختراع تولید قند گیاهی خبر داد و گفت: شرکت برای تولید این محصول هم به ثبت رسیده و برنامه ریزی برای تولید شروع شده است.
به گزارش پایگاه خبری عصر تفکر به نقل از آرمان محمودی اطاقوری در ارتباط با آخرین وضعیت پیگیری برای تولید قند گیاهی و اقدامات انجام شده در استان مازندران، اظهار کرد: با پیگیری های انجام شده تولید قند گیاهی ثبت اختراع و برای پروسه تولید نیاز به ثبت شرکت بوده که این موضوع هم عملیاتی شده است.
این عضو هیئت علمی و تولید کننده قند گیاهی با اعلام اینکه سرمایه گذاری برای این محصول انجام شده است، گفت: همه تلاش ما برای تولید محصول است و اقدامات لازم در این زمینه در دستور کار قرار دارد.
وی با استخراج پلی کارید داروئی اینولین از گیاه هلیان توس توبره سوس موفق به تولید قند گیاهی شد که نه تنها برای بیماران دیابتی ضرر ندارد بلکه باعث بهبود وضعیت آنها می شود.
در مصاحبه ای که از این پژوهشگر و مخترع در استان مازندران منتشر شده، اعلام شده بود که استفاده از این قند میزان قند خون بیماران دیابتی را کاهش میدهد، نقش درمان کننده این گیاه دارویی بسیار زیاد است و با تولید انبوه این گیاه زمینه جلوگیری ارز و مهم تر از همه امید درمان در بیماران دیابتی به شدت افزایش می یابد.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: فرد سالم با مصرف این قند دیابت نمی گیرد و از قند این گیاه می توان در صنایع غذایی، تولید کمپوت ها، نوشابه، صنایع لبنی و ماکارونی استفاده کرد.
اطاقوری یادآور شد: مواد موجود در این گیاه اینولیون بوده و جذب کلیه نمیشود و برای بدن مضر نیست. وی با اعلام اینکه هلیان توس توبره سوس در سطح استان مازندران قابل کشت است، گفت: نمونه تولید شده این گیاه در بیماران دیابتی پاسخ داده و ارتباط با انجمن دیابت ایران هم برقرار شده است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |